vagentillmig.blogg.se

En blogg om vägen tillbaka till mig själv, mot nya mål. Utmattningsdepression, utmaningar och kämparglöd.

Något jobbigt...

Publicerad 2014-10-28 17:10:27 i Allmänt,

Jag har något enormt jobbigt att skriva om. Något som fick min värld att rasa samman totalt. Något som har påverkat mig ända sedan den där kvällen i april för nästan 10 år sedan. Något som är svårt att leva med fortfarande. Livet är inte alltid lätt.

Jag ska bara ladda lite till, men snart så...

20 år gammal

Publicerad 2014-10-12 21:57:00 i Allmänt,

I juni 2004 tog jag studenten och fyllde 20 år. Snacka om en månad med Elin i centrum!
En lycklig Elin, en kär Elin och en Elin som hade hela livet framför sig. En livsglad Elin, en Elin som inte såg några hinder och en Elin som var just Elin. Glad, sprallig och framåt. Studsig, social och bara så himla välmående.
 
Den sommaren köpte vi vår första lägenhet. Efter bara cirka fyra månader tillsammans. En tvåa precis i centrum. Nära till restauranger och uteliv, nära till kompisar och familj, nära till affärer och förbindelser. Alldeles perfekt!
I den lägenheten spenderade vi mycket tid. Tid med vänner, tid med familj, tid som sambos. Inte bara lägenheten var perfekt, utan hela livet lekte!
 
Det var också där vi bodde den där hemska dagen i april 2005, den underbara dagen i juni samma år, och dagen i mars 2006 då vår prins föddes. Alla tre dagarna är dagar som präglat mig för resten av livet. På gott och ont.

Ännu en kärleksförklaring

Publicerad 2014-10-04 18:24:39 i Allmänt,

När vi var små lärde jag dig allt jag kunde. Jag fanns där för dig. Jag var din förebild.
Nu har rollerna bytts. Du lär mig allt du kan. Du finns där för mig. Du är min förebild!
 
Älskade, fina, goa och trygga lillasyster. Du är den som vågar, du är den som är äkta, du är den som är du! Du är den som alltid tröstar, finns där och ger tips.
Vad skulle jag göra utan dig?
 
Hur har det blivit så att lillasyster tagit storasysters roll? Beror det på att vi valt olika, vandrat olika vägar? Inte vet jag, men en sak vet jag: Jag älskar dig min bästa lillasyster!
 
 
 

Om

Min profilbild

Elin Werner

Jag är Elin; en 30 år gammal tvåbarnsmamma, fru och människa. Vägen tillbaka från utmattningsdepressionen är krokig, men det SKA gå!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela